Μπίστης εναντίον Τζουμάκα: Η απόλυτη γελοιοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Μόνο τυχαία δεν είναι η υπερπροβολή από συστημικά ΜΜΕ προσωπικοτήτων επιπέδου Τζουμάκα και Μπίστη, ως ρυθμιστών της διαδικασίας διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα από τον ΣυΡιζΑ.

Κανάλια και ΜΜΕ από τα οποία ο ΣυΡιζΑ ήταν εξαφανισμένος σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας, έχουν ανάγει τις παρεμβάσεις Μπίστη και την υποψηφιότητά Τζουμάκα ως μείζονες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο στόχος, προφανής: Η απόλυτη γελοιοποίηση της διαδικασίας και ο αφανισμός…

Ο Νίκος Μπίστης κατά τη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής ζήτησε από τον Στέφανο Τζουμάκα να κάνει πίσω στην υποψηφιότητά του. «Θέλω να ζητήσω από τον Στέφανο να το ξανασκεφτεί. Όχι γιατί δεν μπορεί, ούτε γιατί πρέπει να υποχωρήσει στις αθλιότητες που γέμισαν ήδη το διαδίκτυο. Αλλά γιατί ήρθε ο καιρός η γενιά μας να κάνει λίγο πίσω», δήλωσε ο Νίκος Μπίστης.

«Ο Νίκος Μπίστης έχει παράδοση στην πολιτική της ήττας. Δεν δέχομαι από κανένα άνθρωπο της ήττας τέτοιες αντιλήψεις», σχολίασε ο Στέφανος Τζουμάκας.

Κωμωδία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This