Απίστευτη απάντηση Χατζηδάκη όταν ρωτήθηκε αν έλαβε επιστολή για παγίδευσή του μέσω Predator

Όχι μόνο δεν το αρνήθηκε αλλά επιχείρησε να... ελαφρύνει και το κλίμα

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε η στάση του Κωστή Χατζηδάκη στη Βουλή, όταν ρωτήθηκε αν έλαβε επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την παγίδευσή του μέσω του παράνομου λογισμικού Predator.

Ο Κ. Χατζηδάκης δέχτηκε ερώτηση από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος αποκάλυψε σήμερα ότι έγιναν τρεις απόπειρες παγίδευσής του από το κακόβουλο λογισμικό. «Λάβατε επιστολή;» ρώτησε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τον υπουργό Οικονομικών και εκείνος, όχι μόνο δεν το διέψευσε, αλλά επιχείρησε να «ελαφρύνει» το κλίμα λέγοντας ότι δεν θέλει να κάνει το θέμα… κρητική βεντέτα. 

«Δεν θέλω να το κάνουμε κρητική βεντέτα. Το θέμα διερευνάται σε όλες τις πτυχές του και σε εύλογο διάστημα θα βγουν πορίσματα, έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη» απάντησε φανερά αμήχανος ο Κωστής Χατζηδάκης.

Δείτε επίσης:

Ανδρουλάκης: Τρεις, και όχι δύο, απόπειρες παρακολούθησής μου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This