Θέμα στα ρωσικά ΜΜΕ η γκάφα της κυβέρνησης με την δημοσιοποίηση του απόρρητου στρατιωτικού χάρτη!

Αν στην Ρωσία γελάνε ήδη με τη νέα γκάφα της κυβέρνησης, μπορεί κανείς να φανταστεί τι γίνεται στην Τουρκία...

Must Read

Για μια ακόμα φορά, η χώρα μας εκτίθεται σε διεθνές επίπεδο, με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η φωτογραφία με τον υφυπουργό Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά να κοιτάζει τον απόρρητο χάρτη των στρατιωτικών εγκαταστάσεων έχει φτάσει μέχρι… τη Ρωσία, με τα ρωσικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για… νέο σκάνδαλο μετά από τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο.

«Το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε κατά λάθος μυστικούς στρατιωτικούς χάρτες, πυροδοτώντας νέο σκάνδαλο σε τμήμα που ήδη αντιμετωπίζει κριτική μετά από πυρκαγιά στις αποθήκες πυρομαχικών του» αναφέρει το avia.pro σε δημοσίευμά του και σημειώνει ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε έκτακτο έλεγχο πυρασφάλειας σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις «ωστόσο, κατά την επιθεώρηση αυτή, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα κατά λάθος φωτογραφίες από μυστικούς στρατιωτικούς χάρτες που έβλεπε ο υφυπουργός κατά την επίσκεψή του στο σημείο. Αυτές οι φωτογραφίες στάλθηκαν μαζί με δελτίο τύπου από το υπουργείο».

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «αδικαιολόγητο περιστατικό» και σημειώνει: «Μετά από αυτό το αδικαιολόγητο περιστατικό, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ανακοίνωσή του ανακοίνωσε την αναστολή των ελέγχων πυρασφάλειας στις μονάδες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Χαρδαλιάς αναγκάστηκε να αναβάλει τις προγραμματισμένες επισκέψεις σε αεροδρόμια στο Πετσάλι, τα Ιωάννινα, τον Άραξο και την Ανδραβίδα, που είχαν προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου

Μετά από αυτό το περιστατικό, το Υπουργείο Άμυνας εξέδωσε νέο δελτίο τύπου στο οποίο οι κάρτες ήταν μαυρισμένες. Παρόλα αυτά, η πύλη χαρακτήρισε το περιστατικό «νέο φιάσκο» για το στρατιωτικό τμήμα, το οποίο βρίσκεται υπό πίεση μετά από πυρκαγιά σε αποθήκες πυρομαχικών» καταλήγει το δημοσίευμα.

Αν στην Ρωσία γελάνε ήδη με τη νέα γκάφα της κυβέρνησης, μπορεί κανείς να φανταστεί τι γίνεται στην Τουρκία…

Δείτε επίσης:

Τρομακτική ανευθυνότητα από την κυβέρνηση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This