Διακοπές παρέα με τον πρωθυπουργό της Αυστρίας ο Μηταράκης

Ως αναληθείς ελέγχονται οι πληροφορίες ότι ο τέως υπουργός τού ζήτησε να μεσολαβήσει για την επιστροφή του στην κυβέρνηση...

Must Read

Αντιπερισπασμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη φαίνεται ότι έκανε στις διακοπές του ο Νότης Μηταράκης, που -ως γνωστόν- εξεδιώχθη από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επειδή εν μέσω πυρκαγιών είχε πάει τριήμερο στην Πάτμο!

Ετσι μπορεί ο πρωθυπουργός να έκανε διακοπές στα Χανιά παρέα με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου και τη φιλοξένησε, ο τέως υπουργός όμως έκανε διακοπές, στην Κρήτη κι αυτός, παρέα με τον πρωθυπουργό της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ!

Ο Αυστριακός πρωθυπουργός παραθερίζει στη Χερσόνησο και φιλοξενείται από τον Μηταράκη, καθώς, όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες, οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία από την περίοδο της συνεργασίας τους σε ζητήματα μεταναστευτικής πολιτικής την προηγούμενη τετραετία, όταν ο Νότης Μηταράκης διετέλεσε υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και ο Νεχάμερ ήταν υπουργός Εσωτερικών στη χώρα του.

Και επειδή φωτογραφίες δεν μπορεί να μοιράζεται μόνο ο πρωθυπουργός με την πρόεδρο της Κομισιόν, το ίδιο έκανε και ο Νότης Μηταράκης για να δείξει τις υψηλές επαφές του. Ανέβασε φωτογραφία στα social media με τον κ. Νεχάμερ, γράφοντας: «Ο καγκελάριος είναι διαχρονικός φίλος της χώρας μας, την οποία στήριξε έμπρακτα στη μεταναστευτική κρίση στον Εβρο το 2020 και στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης».

Οι πληροφορίες ότι του ζήτησε να μιλήσει στον Μητσοτάκη για να τον επαναφέρει στην κυβέρνηση ελέγχονται ως αναληθείς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This