«Σήμερα υπάρχει ένα πανίσχυρο κόμμα, η ΝΔ»: Νέο λιβάνισμα Λοβέρδου στην κυβέρνηση

Αδύναμη χαρακτηρίζει όλη την αντιπολίτευση

Must Read

Δεν αντέχει ο Ανδρέας Λοβέρδος να μην λιβανίσει την κυβέρνηση και αυτό ακριβώς έπραξε με το άρθρο του στην εφημερίδα τα «Νέα».

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου, δικηγόρος, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, που αποπέμφθηκε από το ΠΑΣΟΚ, τιτλοφόρησε το άρθρο του με τον τίτλο: «Ένα κόμμα εξουσίας συν επτά μικρά».

Και αναφέρθηκε στο νέο ελληνικό πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μετά από τις τελευταίες εθνικές εκλογές, κάνοντας λόγο για «δύο τετελεσμένα και ένα ερωτηματικό για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό του ενός πανίσχυρου κόμματος συν επτά μικρών και μη κυβερνητικών κομμάτων».

Αναλύει την πρωτοφανή εικόνα που έχει διαμορφωθεί σήμερα στην ελληνική πολιτική σκηνή, με τη Νέα Δημοκρατία να έχει επικρατήσει και να κρατάει τα ηνία της εξουσίας, ενώ ταυτόχρονα είναι αντιμέτωπη με μία αδύναμη αντιπολίτευση, καθώς όπως τονίζει πρόκειται για επτά μικρά κόμματα και μάλιστα μη κυβερνητικά.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «αυτό που βιώνουμε στη χώρα για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά είναι η επικράτηση του ενός κόμματος εξουσίας, έναντι επτά μικρών και μη κυβερνητικών… η ιστορία του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος έχει διδάξει ότι σε κανέναν δεν επιτρέπεται να ισχυρισθεί, πως έχει δει όλα τα κυβερνητικά σχήματα που είναι πιθανόν να αναδειχθούν στο πολιτικό σκηνικό μιας κοινοβουλευτικής δημοκρατίας».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This