Δείχνουν την έξοδο στον Κυριάκο;

Ταραχή από το trailer που ανέφερε «ράπισμα Δένδια στο Μαξίμου»!

Must Read

Τεράστια εντύπωση προκαλεί η λεζάντα σε μία από τις ναυαρχίδες του μητσοτακισμού, το Mega, σε μια περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται άγρια, αφού μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές ήρθαν και οι πλημμύρες, διαλύοντας τον μύθο του «επιτελικού κράτους».

Έναν μύθο που σιγόνταρε φυσικά το Megaλο κανάλι… Σήμερα όμως που αποδεικνύεται η απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησης, σε συζήτηση για την τραγική κατάσταση στις πλημμυρισμένες περιοχές και με την παρουσία μάλιστα του Πρετεντέρη, την ώρα που το θέμα ήταν οι ύποπτες διαρροές για την συμβολή του Στρατού, κάτι συνέβη…

Ενώ λοιπόν ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση και αναφερόταν η δυσαρέσκεια του Νίκου Δένδια, πέρασε trailer που ανέφερε «ράπισμα Δένδια στο Μαξίμου»!

Μετά από λίγη ώρα φυσικά η λεζάντα άλλαξε και έγινε «αιχμές Δένδια σε Κικίλια», αλλά τα ερωτηματικά είχαν ήδη δημιουργηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This