Στροφή Καμίνη και… στήριξη για την Περιφέρεια στον Ιωακειμίδη του ΣΥΡΙΖΑ!

Must Read

Ξαφνικός και όχι… ευχάριστος «πονοκέφαλος» στο ΠΑΣΟΚ με την ανάρτηση του Γιώργου Καμίνη, ο οποίος εκφράζει δημόσια την στήριξή του στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη!

Την δική του ξεχωριστή σημασία έχει ενόψει της μάχης για την Περιφέρεια Αττικής η δήλωση στήριξης του Γιώργου Καμίνη στο πρόσωπο του Γιώργου Ιωακειμίδη, ο οποίος θυμίζουμε έχει λάβει το σχετικό χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην βουλευτής και πρώην δήμαρχος Αθηναίων έκανε αναφορά με ανάρτησή του στο Facebook, στην υποψηφιότητα της Νέλλης Παπαχελά, με την οποία συνεργάστηκε και η οποία «συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο που έχει καταρτίσει ο Γιώργος Ιωακειμίδης», προκαλώντας έντονο «πονοκέφαλο» στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε, επίσης, στις υποψηφιότητες της Μαρίας Στρατιγάκη και της Ελένης Ζωντήρου, οι οποίες διεκδικούν θέση δημοτικών συμβούλων στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα για τον δήμο της Αθήνας.

Αναλυτικά:

«Με ικανοποίηση και υπερηφάνεια βλέπω πως σε δύο ψηφοδέλτια του νομού Αττικής συμμετέχουν άνθρωποι που διακρίθηκαν σε υπεύθυνες θέσεις στον Δήμο Αθηναίων κατά την περίοδο 2011-2019. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η υποψηφιότητα της Νέλλη Παπαχελά στο ψηφοδέλτιο που έχει καταρτίσει ο Γιώργος Ιωακειμίδης για την Περιφέρεια Αττικής. Η Νέλλη διακρίθηκε σε όλα τα δημοτικά αξιώματα από τα οποία πέρασε. Μέσα από τις θητείες της σε διάφορες θέσεις Αντιδημάρχου αλλά και ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού (ΟΠΑΝΔΑ), η Νέλλη σφράγισε με τη διαχειριστική της ικανότητα και τις δύο θητείες μας στον Δήμο. Αλλά και ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, χάρη στην πολιτική της ωριμότητα η Παπαχελά κατάφερε να κατευνάζει τα πνεύματα σε μια ιδιαιτέρως πολωμένη περίδο της δημοτικής ζωής της πρωτεύουσας.

Στο ψηφοδέλτιο που έχει καταρτίσει ο Χάρης Δούκας για τον Δήμο της Αθήνας αναφέρω ενδεικτικά τη Maria Stratigaki και την Ελένη Γ. Ζωντήρου. Η Μαρία, ως αντιδήμαρχος, πρωτοστάτησε στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου. Κατάφερε να συνδυάσει ιδανικά τη γερή επιστημονική της κατάρτιση με σπάνιες οργανωτικές ικανότητες. Διόλου δεν υπερβάλλω λέγοντας πως το έργο της Στρατηγάκη στον Δήμο της Αθήνας, πρωτοποριακό για τα δεδομένα της ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης, θα περάσει στην Ιστορία. Αψευδής μάρτυρας ο τεκμηριωμένος και διεξοδικός απολογισμός που μας άφησε η Μαρία με τη γνωστή μεθοδικότητά της. Από την άλλη μεριά, η Ελένη, πανταχού παρούσα στις γειτονιές της 6ης Δημοτικής Κοινότητας, ως πρόεδρος της κοινότητας συνέβαλε αποφασιστικά στην πρωτοφανή αναγέννηση μιας ολόκληρης περιοχής του Δήμου που όταν αναλάβαμε είχε παραδοθεί στο σκοτάδι, τη ξενοφοβία και την εγκληματικότητα. Σήμερα πια η Κυψέλη, η Φωκίονος Νέγρη, η πλατεία Αγίου Γεωργίου και άλλες γειτονιές της περιοχής σφύζουν από ζωή, χαρη στις προσπάθειες πολλών, μεταξύ των οποίων πάντως ξεχωρίζει ευδιάκριτα η συμβολή της Ελένης Ζωντήρου.

Ένιωσα την υποχρέωση να στηρίξω δημόσια τις υποψηφιότητες αυτών των τριών άξιων γυναικών, για λογαριασμό όλων όσοι δουλέψαμε στον Δήμο της Αθήνας την περίοδο εκείνη, για όσα έκαναν τότε αλλά και για την υπερήφανη υπεράσπιση του αγώνα να κρατήσουμε όρθια την πρωτεύουσα στην πιο σκοτεινή της ώρα μετά τη ναζιστική κατοχή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This