Kάλτσες με τον Batman έκαναν δώρο στον Κασσελάκη!

Must Read

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στον Στέφανο Κασσελάκη οι υποστηρικτές του στην Πάτρα. Μάλιστα, κάποιοι σκέφτηκαν να τον ξαφνιάσουν ευχάριστα, χαρίζοντάς του ένα ζευγάρι κίτρινες κάλτσες με τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα, τον Σκοτεινό Ιππότη.

Ναι, κάλτσες με τον Batman έλαβε ως δώρο ο Κασσελάκης, μια ημέρα μετά τη συνέντευξη του στον Σταύρο Θεοδωράκη όπου δήλωσε ότι ο τιμωρός της Γκόθαμ Σιτι, είναι… αριστερός.

«Ο Βatman είναι αριστερός. Είναι μια φυσιογνωμία που βάζει τον εαυτό του εν κινδύνω ώστε να προσφέρει κάτι προς το κοινό καλό και το κάνει με τον δικό του τρόπο, χωρίς να έχει υπερδυνάμεις» είπε ο Κασσελάκης στη συνέντευξη. Καλά που δεν τον έβγαλε και Συριζαίο…

 

Δείτε επίσης:

«Καρφιά» από την Ακρίτα για Κασσελάκη-Τάιλερ που θέλουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This