Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη με τη βέρα στο δεξί – Τι αποκάλυψε για τον γάμο

Επισκέφτηκε ελληνικό σχολείο

Must Read

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως παντρεμένος πλέον έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη για την τοποθεσία του γάμου που δεν έγινε τελικά στην κοσμοπολιτική συνοικία Χάμπτονς.

Τις πρώτες εικόνες με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη βέρα στο δεξί μετέδωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN.

Τα πλάνα δεν έρχονται από την Ελλάδα, φυσικά, αλλά από τη Νέα Υόρκη καθώς εκεί έγινε το μυστήριο την Πέμπτη και συγκεκριμένα από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο ελληνικό σχολείο του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Υόρκη.

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη ήταν ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα hellenicdailynews.com, «να συνηθίσετε στις εκπλήξεις» με αφορμή το γάμο που έγινε στο Μπρούκλιν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στο σχολείο. Στην συζήτηση που είχε με τους εκπροσώπους του σχολείου είπε ότι «η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορούμε να φέρουμε είναι η επαφή με την Ελλάδα» και τόνισε πως «αυτή η διάδραση θα ανοίξει ένα ενάρετο κύκλο».

Σχετικά με την πολιτική ανέφερε πως «καλή η πρώτη επαφή με τα ψηφοδέλτια επικρατείας και την εκλογή μου αλλά πρέπει να εμβαθύνουμε».

Και κατέληξε «δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα greek house στο Μανχάταν».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This