Θα …διακτινιζόταν από το Πεκίνο για να τιμήσει τον Σημίτη!

Must Read

Ψυχούλες μου, όταν η “Εστία” γράφει για την παρουσία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην αυριανή εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη δεν θέλω αμφισβητήσεις. Ακόμη κι αν αυτές προέρχονται από το ίδιο το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

 

Σάς γράφω λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα. Το γραφείο πρωθυπουργού ενημέρωσε την οργάνωση γυναικών “Παναθηναϊκή” πως δεν θα μπορούσε να δώσει το παρόν στην εκδήλωση προς τιμήν της αείμνηστης Μαριέττας Γιαννάκου το απόγευμα της Δευτέρας. Η αιτιολογία εστιάστηκε σε κάτι που εξηγήθηκε με ασάφεια και συνδεόταν με ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στην Κίνα. Σάς θυμίζω πως κεντρικός ομιλητής στη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος προ δεκαημέρου από τη Θεσσαλονίκη πέταξε βελάκια προς το Μαξίμου για τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Η κατάσταση περιπλέχθηκε όμως όταν το πρωθυπουργικό γραφείο ενημέρωσε ότι ενώ θεωρητικώς ο κ. Μητσοτάκης θα βρισκόταν στην Κίνα συγχρόνως θα ήταν και στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην εκδήλωση του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση της κ. Άννας Διαμαντοπούλου προς τιμήν του κ. Κώστα Σημίτη.

 

Τέτοιος διακτινισμός ούτε στο Star Trek δεν είχε συμβεί. Η συζήτηση και το παρασκήνιο άρχισε να φουντώνει. Γιατί θέλει να πάει ο πρωθυπουργός σε εκδήλωση για τον κ. Σημίτη όπου θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι όλοι οι γνήσιοι εκφραστές της εκσυγχρονιστικής περιόδου; Αξίζει να σάς αναφέρω ότι ακυρώθηκε προγραμματισμένη εκδήλωση του ομίλου “Κύκλος Ιδεών” του κ. Βαγγέλη Βενιζέλου για την ίδια ημέρα, καθώς με βάση τη λογική όλοι οι του ΠΑΣΟΚ και οι νοσταλγοί του εκσυγχρονισμού θα εμφανιστούν στην εκδήλωση για τον κ. Κώστα Σημίτη.

Επειδή όμως ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε εκτεθειμένος απέναντι στη γαλάζια παράταξη αφού επέλεξε να εμφανιστεί στην εκσυγχρονιστική φωλιά και όχι στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για την σπουδαία Μαριέττα Γιαννάκου ο σχεδιασμός άλλαξε ξανά. Και το Μαξίμου απάντησε ότι τελικώς ο κ. Κυριάκος θα τιμήσει εκτός από τον Κώστα Σημίτη και τη Μαριέττα Γιαννάκου.

 

Τα νεότερα είναι ξεκαρδιστικά. Όταν διάφοροι νεοδημοκρατικοί παράγοντες πληροφορήθηκαν για την παρουσία (τελικώς) του κ. Πρωθυπουργού στο Μέγαρο τότε άρχισαν να τηλεφωνούν και να δηλώνουν και τη δική τους παρουσία. Να υποθέσω στην κεντρική σκηνή και όχι στα θεωρεία!

Εστία της Κυριακής

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This