Η φρικτή ατάκα συνεργάτη του Κασσελάκη για την «ομπρέλα»

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Όπως όλα δείχνουν, ο νέος πρόεδρος του ΣυΡιζΑ θα καταφέρει να ξεφορτωθεί τους ενοχλητικούς που αμφισβήτησαν την ηγεσία του. Πράγμα που δεν είχε καταφέρει να κάνει ούτε ο προκάτοχός του, Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα λύσει τα προβλήματα του, καθώς υπάρχουν τουλάχιστον δύο πρόσωπα σε καίριες θέσεις, τα οποία υπό ομαλές συνθήκες θα είχαν εκδιωχθεί ακόμα κι αν έραιναν με ροδοπέταλα τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικά ο ένας, είναι απολύτως εκβιαζόμενος από το «σύστημα Μητσοτάκη», αλλά και από επιχειρηματικούς κύκλους, καθώς την ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα προσπαθούσε να συγκρουστεί με συγκεκριμένα συμφέροντα και να εξιχνιάσει σοβαρότατες υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος και φοροδιαφυγής, ο συγκεκριμένος, άνοιγε το γραφειάκι του και «δώρα φέροντες» ολιγάρχες, αλλά και «παράφρονες» συμβούλους φοροφυγάδων.

Στον τομέα πάντως της αποχώρησης των στελεχών, στενός συνεργάτης του νέου προέδρου, έλεγε με νόημα: «Αυτοί για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα: Χαίρεσαι όταν τα αγοράζεις, χαίρεσαι διπλά, όταν τα ξεφορτώνεσαι»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This