Ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης σύμβουλος του Δημήτρη Κουρέτα

Ανοίγει πανιά (οικειοθελώς) στην ανασυγκρότηση του κάμπου

Συνεργασία στον κάμπο με φόντο… αθλητικό!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Νίκος Κακλαμανάκης εξέφρασε στον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας την επιθυμία να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της περιοχής.

Μετά από συνεννόηση με τον Δημήτρη Κουρέτα, όπως αναφέρει το magnisianews, ο γνωστός αθλητής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως άμισθος σύμβουλος της περιφέρειας, σε ζητήματα Ολυμπιακής Παιδείας και Εθελοντισμού!

Ο Δημήτρης Κουρέτας ο οποίος ουσιαστικά «τιμώρησε» τον Κώστα Αγοραστό στις εκλογές και έδωσε στη ΝΔ την πρώτη της συντριπτική ήττα σε επίπεδο Περιφερειών, συνθέτει πλέον ένα ετερογενές σχήμα συνεργατών. Τους οποίους και επιλέγει με κριτήριο τις ικανότητές τους στην περαίωση του φιλόδοξου στοιχήματος της αναδόμησης της βαθιά πληγωμένης Θεσσαλίας και του κάμπου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης