Πουρμπουάρ 20 ευρώ από τον Τσίπρα στη Νέα Σμύρνη – Τι παρήγγειλαν με τον Σακελλαρίδη

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τα λέει όλα «με το νι και με το σίγμα»!

Must Read

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας στη Νέα Σμύρνη, στην οποία βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, προκαλώντας μια «έκρηξη» σεναρίων και σχολίων για τον σκοπό της μάζωξης αυτής, στη σκιά του μπάχαλου που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ.Σπύρος στην κάμερα, ο πρώην Πρωθυπουργός, ο οποίος πρώτη φορά πήγε στο μαγαζί του, ήταν με την παρέα του και τους χαιρέτησε, ενώ παρήγγειλε μεταξύ άλλων, παϊδάκια, σαλάτα, πατάτες, φέτα, τζατζίκι.

.

«Ο άνθρωπος ήρθε να φάει, να χαλαρώσει. Ήταν απλός, ευγενικός μαζί μας, μας ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα. Έκατσε μιάμιση ώρα με τον κ.Σακελλαρίδη ο οποίος έχει έρθει κι άλλες φορές στο μαγαζί», σχολίασε ακόμα ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Όπως είπε, αρκετός κόσμος μίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον χαιρέτησε κι εκείνος ήταν πολύ φιλικός, ενώ αποκάλυψε ότι ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε και πουρμπουάρ 20 ευρώ!

Χθες πάντως, η αντίδραση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το δείπνο με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν η… σιωπή!

.
*φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This