Χαμός με Τζουμάκα στον ΣΚΑΪ: «Αφήστε τώρα αυτές τις δεξιές π@π@ριές»!

Must Read

Καλεσμένος στο στούντιο του ΣΚΑΪ ήταν νωρίτερα σήμερα ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος θυμίζουμε ότι αποχώρησε αυτοβούλως από τον ΣΥΡΙΖΑ ενόσω ήταν σε εξέλιξη η θυελλώδης συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και ενώ προηγουμένως είχε παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ εκλήθη να μιλήσει για τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και αφού χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ως «την τελευταία τρύπα της φλογέρας», σχολίασε πως καναλάρχες, ομαδάρχες και συμφέροντα, είναι οι «ιδιοκτήτες» της χώρας. «Θα το λέω γιατί ξέρω ποιος έχει την εξουσία στη χώρα».

Αποκάλυψε μάλιστα πως «τα αφεντικά όταν ήμουνα στη Βουλή, είχαν αγορασμένη τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Τότε τα είπα κι έφυγα»!

«Κάτσατε πολλά χρόνια όμως, Υπουργός ήσασταν πολλά χρόνια», του είπε σκωπτικά ο Δημήτρης Οικονόμου για να δεχθεί την… σεισμική απάντηση: «Κάνετε λάθος … Αφήστε αυτά, αφήστε αυτές τις δεξιές π@π@ριές»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This