Όταν ο Τάιλερ ξεκίνησε μαθήματα Ελληνικών

«O πρόεδρος κ. Στέφανος πρέπει να έμεινε πολύ ευχαριστημένος αν κρίνω από το γενναιόδωρο μπουρμπουάρ που άφησε στους ευγενικούς σερβιτόρους. Αυτά είναι. Κοντά στην εργατική τάξη…»

Must Read

*πηγή «Εστία της Κυριακής»

Αυτό θα πει σύζυγος και σύντροφος μαζί. Ο κ. Τάιλερ Μακμπέθ κάνει εντατικά μαθήματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας. Το βρίσκω ενδιαφέρον, αναλογιζόμενη πως ο 31χρονος νοσηλευτής επιθυμεί να κατανοεί τις πολιτικές παρεμβάσεις και τις συνεντεύξεις ακόμη κι επί του οδοστρώματος του κ. Στέφανου Κασσελάκη. Ελπίζω να μην παρεμβαίνει καθοριστικά στη διαμόρφωση της πολιτικής.

Μέχρι το μεδούλι

Ο κ. Τάιλερ ήταν χαμογελαστός το βράδυ της Παρασκευής, πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής κατά την οποία και έσπασαν οι ακτίνες της «Ομπρέλας». Αναφέρομαι στο δείπνο στο Base Grill, στο Περιστέρι. Αντιθέτως, μού λένε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειχνε μάλλον στενοχωρημένος, μάλλον σαν μικρό παιδί που το έχουν μαλώσει για το δημοψήφισμα.

Το κέφι του προέδρου Στέφανου επανήλθε όταν έφθασαν στο γνωστό εστιατόριο των δυτικών προαστίων, οι δύο γραμματείς του κόμματος, η κυρία Ράνια Σβίγκου και ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης, που επίσης διαφωνούσαν με το δημοψήφισμα. Παρά τις διαφωνίες στο συριζαϊκό τραπέζι, όπου βρέθηκε και η εκπρόσωπος Τύπου κ. Δώρα Αυγέρη, παρήλασαν εκλεκτά εδέσματα.

Οι πηγές μου στην κουζίνα του εστιατορίου των αδελφών Λιάκου είδαν να περνούν από το πάσο για το τραπέζι Κασσελάκη, τρυφερή πικάνια, αυγά με μπόλικες πατάτες και -ανατρίχιασα-μεδούλι. Πάντως, ο πρόεδρος κ. Στέφανος πρέπει να έμεινε πολύ ευχαριστημένος αν κρίνω από το γενναιόδωρο μπουρμπουάρ που άφησε στους ευγενικούς σερβιτόρους. Αυτά είναι. Κοντά στην εργατική τάξη…

Επόμενος σταθμός: Travolta

Φρονώ πως το επόμενο ραντεβού στις δυτικές συνοικίες για φαγητό (δεν ξέρω με ποια σύνθεση) του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στο διάσημο Travolta. Πρόκειται για το αδελφάκι του Base Grill που φημίζεται για τα κρέατά του, με τη διαφορά ότι το εστιατόριο Travolta επιδίδεται στις συνταγές με φρέσκο ψάρι.

Eφιστώ την προσοχή στον Πρόεδρο Κασσελάκη μη τυχόν και παραγγείλει καμιά πέρκα γιατί είναι δυσκολοχώνευτη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This