Αύριο η αποχώρηση της Αχτσιόγλου, πολλά ερωτηματικά για την «καθυστέρηση μιας ημέρας»

Must Read

Αύριο, πριν την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣυΡιζΑ, αναμένεται η αποχώρηση των αντιφρονούντων της ομάδας Αχτσιόγλου.

Στον ΣυΡιζΑ πάντως υπάρχει αναβρασμός, καθώς θεωρείται ανεπίτρεπτη και πολιτικά ανήθικη η σημερινή απουσία των έξι βουλευτών από την κρίσιμη συνεδρίαση της ολομέλειας για την καταστροφή στην Θεσσαλία και τον Έβρο. Στα πηγαδάκια του κοινοβουλίου, ακούστηκαν πολύ βαριές εκφράσεις για την απόφασή τους αυτή, η οποία έγινε όπλο στα χέρια του Μητσοτάκη που χλεύασε τον ΣυΡιζΑ για τα «άδεια έδρανα», ταυτίζοντας τα με έλλειψη ενδιαφέροντος για το δράμα των πολιτών στις πληγείσες περιοχές.

Βουλευτής του ΣυΡιζΑ μάλιστα, είπε στο newsbreak.gr ότι αυτή η καθυστέρηση μίας ημέρας, ήταν ουσιαστικά ένα δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε ολόκληρη την αριστερά, καθώς οι βουλευτές θα μπορούσαν κάλλιστα να παρίσταται ως ένδειξη στήριξης των πληγέντων και όχι του Κασσελάκη. Η απουσία τους όμως μετετράπη σε όπλο για τον Μητσοτάκη. Εάν μάλιστα επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι αύριο το πρωί θα γίνει και επίσημα η αποχώρηση, δεν είναι λίγοι αυτοί που θα κάνουν λόγο για «συμπαιγνία των ανταρτών με το Μαξίμου»… Ακριβώς για αυτή την μία ημέρα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This