Επικίνδυνοι βιαστές αποφυλακίζονται επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Must Read

Εάν ανατρέξει κάνεις στις προεκλογικές δηλώσεις των στελεχών του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα βρει δεκάδες αναφορές στον περιβόητο «νόμο Παρασκευόπουλου». Αυτές φυσικά έγιναν πριν τα εξώδικα του πρώην υπουργού που ανάγκασε ακόμα και τον Εκπρόσωπο τύπου του Μητσοτάκη, Νίκο Ρωμανό να ζητά ταπεινά συγνώμη στον πρώην υπουργός του ΣυΡιζΑ.

Όταν ο Ρωμανός ζητούσε συγνώμη από το Νίκο Παρασκευόπουλο

Έπειτα, το πανηγύρι «σχόλασε». Άρχισε όμως η τραγωδία.

Τα όσα αναληθή καταλόγιζαν τα στελέχη του Μητσοτάκη στο Νίκο Ρωμανό, τα διέπραξαν εντέλει οι ίδιοι. Διότι ο «πολυδιαφημισμένος» νόμος Παρασκευοπούλου, δεν άφηνε κανέναν βιαστή ελεύθερο.

Αντίθετα, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, απελευθερώθηκε με τυμπανοκρουσίες ο Σύρος κατά συρροήν βιαστής και συνέχισε το φρικτό του έργο, χωρίς να τον παρεμποδίσει ούτε η δικαιοσύνη ούτε το υπουργείο του Γιάννη Οικονόμου.

Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη απελευθερώθηκαν και οι Πακιστανοί που κατηγορήθηκαν για βιασμό ανήλικων κοριτσιών στην Θεσσαλονίκη, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, με τον έναν μάλιστα να καταγγέλλεται ότι πούλησε και ναρκωτικά στο ανήλικο φερόμενο θύμα του!

Η λαίλαπα όμως δεν έχει τέλος.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Αλβανός που βίαζε και εξέδιδε 10 χρονό κοριτσάκι, δίνοντάς του μάλιστα ναρκωτικά, έφαγε ποινή – χάδι, μόλις 8 ετών. Αντί για ισόβια.

Νωπό και σε εξέλιξη είναι και το σκάνδαλο με τον μαζικό βιασμό του κοριτσιού στον Κολωνό από ευυπόληπτα στελέχη. Όπως επίσης, αγνοείται η τύχη των δύο παιδιών τα οποία σύμφωνα με μαρτυρία περιέφερε ως μαθητές του ο πιο γνωστός παιδοβιαστής των τελευταίων ετών. Ο οποίος επίσης κυκλοφορεί ελεύθερος, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακολουθεί η περίπτωση του προαγωγού της Ηλιούπολης, του παιδοβιαστή της ίδιας του της κόρης των Ιωαννίνων κλπ…

Προφανώς και η ασυλία στους βιαστές, δεν συμπεριλαμβανόταν στις προεκλογικές δεσμεύσεις Μητσοτάκη, όπως ακριβώς και η οριζόντια φορολόγηση στους ελεύθερους επαγγελματίες…

Αλλά το 40.6% φαίνεται ότι νομιμοποιεί τα πάντα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This