«Φύγε εσύ, έλα εσύ» και ατέλειωτο ντόμινο στον ΣΥΡΙΖΑ

Ψυχογιός και Δέδες στο «μικροσκόπιο»

Must Read

Την ώρα που οι αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται και το κόμμα «αιμορραγεί» ακατάσχετα, οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκαλούνται, είναι πολλές και σε πολλά επίπεδα.

Ένας από τους βουλευτές που δεν πήγαν στην έξοδο με το μαζικό κύμα των στελεχών που έφυγαν, αλλά είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει πολύ σύντομα, είναι ο Γιώργος Ψυχογιός.

Γιώργος Ψυχογιός

Ο βουλευτής Κορινθίας και αναπληρωτής τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κουμουνδούρου, σκέφτεται να παραδώσει την έδρα του, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Δεν το έχει αποφασίσει ακόμα οριστικά, αλλά το σκέφτεται.

Αν συμβεί αυτό, τη θέση του κ.Ψυχογιού θα καταλάβει ο Γιώργος Δέδες, επόμενος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία.

Γιώργος Δέδες

Ο κ.Δέδες προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και είναι προσωπικός φίλος του Χρήστου Σπίρτζη, επί της υπουργίας του οποίου διετέλεσε ΓΓ Υποδομών, έχοντας την εποπτεία όλων των σταδίων προπαρασκευής και κατασκευής των μεγάλων έργων.

Τα ντόμινο λοιπόν, όσα έχουν απομείνει δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν στηθεί εκ νέου και περιμένουν αυτόν, ή αυτήν, που θα ρίξει ένα, πυροδοτώντας τις επόμενες αντιδράσεις.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This