Έβγαλε βιβλίο για την πανδημία, για να ευλογήσει τα γένια του ο Κοντοζαμάνης

Όλα τέλεια τα διαχειρίστηκε η κυβέρνηση

Must Read

Μπορεί ο Βασίλης Κοντοζαμάνης να απομακρύνθηκε από το υπουργείο Υγείας, όμως «εκμεταλλεύτηκε» την εμπειρία του ως πρώην υφυπουργός και αναπληρωτής υπουργός, για να γράψει βιβλίο.

Το οποίο μάλιστα έχει θέμα του την πανδημία («Επίκαιρη Ερώτηση – Πανδημία») και το παρουσίασε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης εκθείασε τον χειρισμό της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας:

«Βασική μέριμνα της πολιτικής διαχείρισης ήταν η ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας και του ανθρώπινου δυναμικού του. Απαιτήθηκε και η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και τις υγειονομικές δομές των Ενόπλων Δυνάμεων. Στόχος ήταν να διαμορφωθούν οι υποδομές και οι προϋποθέσεις, για την επαρκή κάλυψη όλων των υγειονομικών αναγκών των πολιτών. Το Ε.Σ.Υ. δεν έπρεπε να γίνει και δεν έγινε ποτέ μονοθεματικό και η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε τις ίδιες καταστάσεις με τη γειτονική μας Ιταλία ούτε με άλλες πιο πλούσιες χώρες με πιο οργανωμένα συστήματα υγείας».

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται κάποιες επίκαιρες ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους, που αφορούν στα δυο πρώτα χρόνια της πανδημίας και στους χειρισμούς της κυβέρνησης.

«Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντλήσει συμπεράσματα για τους κυβερνητικούς χειρισμούς και το σχέδιο που υλοποιήθηκε και οδήγησε στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας, ως παρακαταθήκη για τη διαχείριση ενδεχόμενων μελλοντικών υγειονομικών κρίσεων που όσο κι αν απευχόμαστε, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Κοντοζαμάνης.

Ουσιαστικά δηλαδή το βιβλίο το έγραψε για να ευλογήσει τα γένια του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This