Σφοδρή επίθεση Άδωνι σε Σαμαρά για τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών!

Έγινε καπνός από την αίθουσα αμέσως μετά την ομιλία του!

Must Read

Σήκωσε το γάντι ο υπουργός εργασίας και απάντησε από το βήμα της Βουλής στην σκληρή ανακοίνωση του Αντώνη Σαμαρά για την τροπολογία του υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου, η οποία εισήλθε στο νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να δικαιολογηθεί για αυτή την ανεκδιήγητη κυβερνητική πρωτοβουλία, βγάζοντας «τρελό» τον πρωην πρωθυπουργό. Όλη του η ομιλία ήταν ουσιαστικά μία προσβολή σε όσους αντιδρούν στην συγκεκριμένη τροπολογία, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς!

Το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε δύο φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι «δεν απαντά στον Αντώνη Σαμαρά», τεκμηριώνει ότι στόχος του ήταν κυρίως ο πρώην πρωθυπουργός…

Αμέσως μετά την ομιλία του, ο υπουργός εργασίας εξαφανίστηκε από την αίθουσα με αποτέλεσμα να τον αναζητά ο προεδρεύοντας για αρκετή ώρα, καθώς η παρέμβαση του προκάλεσε λυσσαλέες αντιδράσεις μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου.

Ποιος θα το περίμενε πως θα ερχόταν η στιγμή που ο Άδωνις, θα αποκήρυττε  και τον ευεργέτη του, Αντώνη Σαμαρά!

«Που ήσουν νιότη που δείχνεις, πως θα γινόμουν άλλος».

Ή αλλιώς, «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This