Εσωκομματικός πόλεμος στη ΝΔ για τους παράνομους μετανάστες!

Και μια κυβέρνηση εντελώς αναξιόπιστη η οποία λέει και ξελέει! – Όλο το παρασκήνιο για τη σκανδαλώδη τροπολογία!

Must Read

«Καζάνι που βράζει» είναι -εκτός από την κοινωνία- και η Νέα Δημοκρατία, από τη νέα κρίση που ξέσπασε, μετά την κατάθεση τροπολογίας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (σ.σ. πήγε να την περάσει στα μουλωχτά σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας), με την οποία ουσιαστικά νομιμοποιούνται περίπου 30.000 παράτυποι μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας τουλάχιστον τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, στην τροπολογία αναφέρεται η χορήγηση νόμιμης άδειας διαμονής σε μετανάστες τρίτων χωρών, οι οποίοι διέμεναν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου του 2023 στην Ελλάδα χωρίς άδεια, «ψαλιδίζοντας» έτσι τις  προϋποθέσεις για προαπαιτούμενο επταετούς διαμονής στη χώρα.

Ποια είναι η κυβερνητική… κασέτα δικαιολόγησης αυτού του «μπουρλότου»;

Οι ελλείψεις εργατών γης και μαζί μια «σάλτσα» περί… αναβάθμισης του συστήματος νόμιμης μετανάστευσης!

  • Δείτε ολόκληρη την τροπολογία:
12446357

Τα… Αδωνοσάμαρα

Παράλληλα με όλες τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει παντού αυτή η τροπολογία και στο εσωτερικό της ΝΔ η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Ακόμα και παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά υπήρξε, με σκληρή γλώσσα κατά της νομιμοποίησης των παράτυπων μεταναστών, ενώ ακολούθησε… μανούρα, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επεμβαίνει για να σώσει την «τιμή και την υπόληψη» της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Παρεμπιπτόντως, ο κ.Γεωργιάδης (με το γνωστό εθνικιστικό παρελθόν) το 2019 υποσχόταν…. βζιιιιν μαζικές απελάσεις εντός έξι μηνών!

Σήμερα πάντως, φάνηκε ότι είναι πιο «ευλύγιστος» και από τον χρυσό Ολυμπιονίκη μας, Ιωάννη Μελισσανίδη.

Διέψευδε τον Σεπτέμβριο ο Μαρινάκης!

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κ.Γεωργιάδης είναι μέλος μιας Κυβέρνησης εντελώς αναξιόπιστης, η οποία λέει και ξελέει. Και αυτή η τροπολογία είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, διέψευδε μετά βδελυγμίας ότι θα έρθει η τροπολογία!

Ρωτήθηκε τότε από τον Ν.Οικονόμου: «Το ερώτημά μου αφορά τις ελληνοποιήσεις μεταναστών. Υπήρξε μια σύγχυση με κάποιες δηλώσεις που έκανε ο κ. Καιρίδης. Τι ισχύει; Το διαψεύσατε, από ό,τι είδα χθες. Θα ήθελα και εδώ μια επίσημη απάντηση. Και δεύτερον, αν εξακολουθεί ο κ. Καιρίδης να έχει την εμπιστοσύνη της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού».

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στο κομμάτι της νομιμοποίησης παράτυπων μεταναστών ήταν η εξής (από το 34’20” του βίντεο):

«Να το πούμε και από την επίσημη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση της Κυβέρνησης για ελληνοποιήσεις ή νομιμοποιήσεις. Γιατί υπήρξε και μια παρανόηση πάλι, ελπίζω όχι κακοπροαίρετη, από κάποια ΜΜΕ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, κανένα τέτοιο σχέδιο και κανένας τέτοιος ευρύτερος σχεδιασμός από την Κυβέρνηση».

Ε, είπε-ξείπε η Κυβέρνηση, τι να κάνουμε τώρα… Πρώτη φορά είναι;

Όλο το παρασκήνιο για τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, μόνο εδώ!

Μόνο στο newsbreak.gr – Από τον Δημήτρη Ριζούλη:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This