Ο Τέλης Αϊβαλιώτης, πραγματικά «δεν έχει τον θεό του»…

Τι κάνει στην Αλεξανδρούπολη ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΝ;

Must Read

Ο Τέλης Αϊβαλιώτης είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο όχι για την πολιτική του «Δράση» στην «συγχωρεμένη» Δράση του Στέφανου Μάνου, αλλά από το παραλήρημα του ως υποψήφιος της Ν.Δ. στις εκλογές του 2019, όπου χαρακτήρισε τους ψηφοφόρους και τα στελέχη των κομμάτων που θα ηττηθούν στις εκλογές… αιχμαλώτους πολέμου, σημειώνοντας ότι «υπάρχει και η Σύμβαση της Γενεύης» και όσα αυτή προβλέπει για την προστασία τους!

Σε άλλη μία ιστορική του παρέμβαση, ο κύριος Αϊβαλιώτης είχε παραδεχτεί ότι δεν έχει «φόβο Θεού».

Άλλη μία συλλεκτική ανάρτηση του Τέλη Αϊβαλιώτη

Γεγονός που φαίνεται να επιβεβαιώνει στην θητεία του ως γενικός γραμματέας του υπουργείου ενέργειας, πλάι στον κύριο Σκυλακάκη, αφού κάποιες ενέργειες του που συνδέονται με την Αλεξανδρούπολη, δείχνει ότι όντως ο κύριος Τέλης Αϊβαλιώτης «δεν έχει το Θεό του»..

Ήταν βέβαια γνωστό ότι ο κύριος Αϊβαλιώτης έχει μία διαχρονική «προτίμηση» στα ιδιωτικά συμφέροντα, έναντι του «κρατισμού», όμως από τη στιγμή που έχει φορέσει το καπελάκι και τη στολή του υπερασπιστή του δημοσίου συμφέροντος, κάποιες ενέργειες που παραπέμπουν σε ρουσφέτια, δεν είναι απλως ανεπίτρεπτες, αλλά επιλήψιμες.

Το ερώτημα είναι, εάν ο πολιτικός του προϊστάμενος, ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας κύριος Θεόδωρος Σκυλακάκης, γνωρίζει τις …ακριτικές δραστηριότητες του υφισταμένου του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This