Δώσαμε, δώσαμε, δώσαμε… Πόσο πια; – Έξαλλος ο Άδωνις με την αχαριστία του λαουτζίκου

Μα να μη λέει ούτε ένα ευχαριστώ στην κυβερνησάρα το πόπολο;

Must Read

Θράσος, αλαζονεία, αμετροέπεια, αναισχυντία, αναλγησία. Η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια που θα μπορούσε η λίστα να μην έχει σταματημό, όταν θέλει κανείς να χαρακτηρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη και την κυβερνητική νοοτροπία αναφορικά με την αντιμετώπιση των πολιτών.

Με αφορμή την έρευνα του Ευρωβαρόμετρου που κατέδειξε σε όλο της το μεγαλείο τη σκληρή και άσχημη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά, ο Υπουργός Εργασίας επιδόθηκε (ξανά) σε ένα ρεσιτάλ που συγκεντρώνει και συνδυάζει όλους τους πιο πάνω χαρακτηρισμούς.

Η αλήθεια για τη δεινή θέση των πολιτών, με τους οκτώ στους 10 να μην μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις τους, είναι ένα τεράστιο χαστούκι.

Αλλά η Κυβέρνηση δεν παίρνει χαμπάρι από αυτά και απορεί γιατί ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος με τόσα καλάθια, pass, επιδόματα και άλλα ψίχουλα που του έχει πετάξει και απορεί, δια στόματος Άδωνι, γιατί τόσα παράπονα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This