Η νευρικότητα στις σχέσεις Ιερωνυμου – Κασσελάκη και το παρασκήνιο

Must Read

Ένα ραντεβού που θα περιμένει…

 

Δεν αναμένω άμεσα αναγγελία συνάντησης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανο Κασσελάκη. Φρονώ πως θα πραγματοποιηθεί σε βάθος χρόνου  διαπιστώνοντας πως ο Μακαριώτατος μίλησε μάλλον υποτιμητικά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Αντ1. Θυμίζω πως όταν ρωτήθηκε για τον γάμο του κ. Κασσελάκη με τον νυν σύζυγό του Τάιλερ ο κ. Ιερώνυμος αναφώνησε: Άσε τον καημένο κι αυτόν”.

Δεν στέκομαι στο ερώτημα που απηύθυνε ο Ιεράρχης προς τον δημοσιογράφο ρωτώντας: “Εσύ αν ήσουν ερωτευμένος με άντρα, θα τον παντρευόσουν”; Κρατώ την επισήμανσή  του αμέσως μετά ότι ο ίδιος δεν θα παντρευόταν. Το θεωρώ απολύτως λογικό, δεδομένου ότι η Εκκλησία της Ελλάδος δεν δίνει την ευλογία της για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάντως δεν πτοείται και προέβη σε δηκτικό σχόλιο για τον κ. Ιερώνυμο. 

Προσωπικά θα αναμένω με ενδιαφέρον τη συνάντηση των δύο, όποτε κι αν αυτή γίνει. Ελπίζω μόνο ο κ. Στέφανος να μην επισκεφθεί οικογενειακώς την Αρχιεπισκοπή -όπως έκανε σε απροειδοποίητη επίσκεψή του στη Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Πατρών- ή τουλάχιστον να συνοδεύεται μόνο από τη Φάρλυ.

Πάντως για την ιστορία να θυμίσω πως όταν επισκέφθηκε την Αθήνα ο ΟΙκουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος όχι μόνο δέχτηκε να συναντηθεί με τον κ. Κασσελάκη και τους συνεργάτες του αλλά απευθύνθηκε σ’ αυτόν με ιδιαίτερα καλά λόγια. Κάτι που αξιοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε βίντεο που ανήρτησε για τη συνάντηση.

Ίσως είναι και μία εξήγηση για την νευρικότητα της Αρχιεπισκοπής. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This