ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την χρηματοδότηση Κασσελάκη, αποκεφαλισμοί

Must Read

Αυτό που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Με προσωπικά του χρήματα, πλήρωσε το δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων στον ευρύτερο κομματικό μηχανισμό και τα ΜΜΕ, διότι τα ταμεία του ΣυΡιζΑ είχαν αδειάσει.

Το έκανε μάλιστα υποδειγματικά, με όρους νομιμότητας, δίνοντας δάνειο από την προσωπική του περιουσία ύψους 250.000 € στο κόμμα στο οποίο ηγείται.

Από σήμερα λοιπόν, ο νέος πρόεδρος του ΣυΡιζΑ, δικαιούται να προβεί στις απαραίτητες εκκαθαρίσεις, 

Είναι άλλωστε εκτός από άδικο και απολύτως γελοίο, να πληρώνει ο Κασσελάκης από την τσέπη του την μισθοδοσία «συντρόφων κάποιον συντρόφων» που ήδη έχουν εγκαταλείψει το κόμμα και επιτίθεται στον πρόεδρο του. Είχαν φροντίσει όμως να διορίσουν «συντρόφους και συντρόφισσες», ώστε να πληρώνονται από τον ΣυΡιζΑ τον οποίον σήμερα καθυβρίζουν λόγω Κασσελάκη!

Μπορεί λοιπόν ο Κασσελάκης να πληρώσω 250.000 € από την τσέπη του, απέδειξε όμως ότι οι υβριστές του στερούνται κάθε αξιοπρέπειας. Πως δέχονται στα αλήθεια να πληρώνονται από ένα κόμμα που έχουν εγκαταλείψει κι από έναν πρόεδρο τον οποίο έχουν απαξιώσει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This