Έξαλλος ο Άδωνις με τον Κασσελάκη γιατί χαλάει την πιάτσα…

Τρέμουν μη τυχόν και χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη;

Must Read

Την επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη δέχτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης για το δάνειο που παραχώρησε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα του, ώστε να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει καταλάβει τους νόμου του κράτους και τι ρόλο έχει. Από πού είναι τα λεφτά; Από την εταιρεία του; Από τον προσωπικό του λογαριασμό; Λέει ότι έχει χρήματα από τη ναυτιλιά, για σκεφτείτε να είναι από offshore» είπε αρχικά στο Action24 ο κ. Γεωργιάδης.

«Παρανομεί. Είναι υποχρεωμένος να δηλώνει πού βρήκε τα χρήματα αυτά. Δεν μπορεί να έχει κρυφή επαγγελματική δραστηριότητα. Εφόσον επέλεξε να μπει στην ενεργό πολιτική πρέπει να εφαρμόζει τους νόμους που τη διέπουν. Μέχρι στιγμής συμπεριφέρεται σαν ιδιώτης. Τα χρήματα αυτά είναι με δάνειο; Το δάνειο έχει φόρο, έχει πληρωθεί; Τι σύμβαση έχουν κάνει μεταξύ τους; Αν ο Κασσελάκης βάζει 200.000 ευρώ τον χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, σε τρία χρόνια αν τους δίνει από 200.000 το μήνα θα αγοράσει τον ΣΥΡΙΖΑ; Αν θέλει να βοηθήσει τα δίνει ως δωρεά, εδώ τα έδωσε δάνειο», συμπλήρωσε ο υπουργός Εργασίας.

Λογικό βεβαίως να είναι έξαλλος με την κίνηση αυτή του Κασσελάκη, που δεν έχει προηγούμενο, μιας και χαλάει την πιάτσα…

Υπενθυμίζουμε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης που έχει αναλάβει τον ρόλο εισαγγελέα των πάντων, χρωστάει σε τράπεζες το ποσό των 538.688,74 ευρώ.






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This