Που ακούστηκε, αντιπρόεδρος να τουφεκάει αντιπρόεδρο…

Must Read

 

Πραγματικά, απόλαυσα το εορταστικό «καπέλλωμα» που προσέφερε ο κ. Κωστής Χατζηδάκης στον υπουργό της αιώνιας καρδιάς μου, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Αν και δεν του το ’χα, ο υπουργός Οικονομικών φρόντισε να σκιάσει με την παρουσία του την λάμψη του ετέρου αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Εργασίας, σε εκδήλωση για τα… επιτεύγματα (ο Θεός να τα κάνει) του ΕΦΚΑ.

 

Σε παρέμβασή του ο κύριος Κωστής ανέφερε ότι συγκρούστηκε προσωπικά με τους –προσοχή, παρακαλώ– εραστές της ακινησίας που στάθηκαν απέναντι σε όλες τις πρωτοβουλίες κοινής λογικής που προώθησε όταν ήταν στο Εργασίας.

«Θυμάμαι ότι, όταν ανέλαβα το τότε Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, πριν από περίπου 3 χρόνια, δεν ήταν πολλοί εκείνοι που πίστευαν ότι θα τα καταφέρναμε. Να δώσουμε δηλαδή αφ’ ενός οριστική λύση στο ζήτημα των εκκρεμών συντάξεων και αφ’ ετέρου στο χάος με τα κατεβασμένα τηλέφωνα» είπε σε ένα κρεσέντο έπαρσης ο κ. Χατζηδάκης, εκφράζοντας την ικανοποίηση διότι ο ίδιος και η ομάδα του δεν συμβιβάστηκαν με κατεστημένες αντιλήψεις και υπερασπίστηκαν εκατομμύρια ανυπεράσπιστούς Έλληνες.

 

Εν τάξει, ανατρίχιασα…

Όλα αυτά συνέβησαν ενώπιον του παγωμένου κυρίου Αδώνιδος, που είδε να του κλέβει την παράσταση ο αντιπρόεδρος α΄, χωρίς να έχει την δυνατότητα να αρθρώσει κουβέντα, ούτε καν σε αρχαία ελληνικά.

Έπειτα από αυτό το επικό «καπέλλωμα», ο κύριος Κωστής με την οικογένεια, δηλαδή την κυρία Πόπη και τον μικρό Γιάννη, κίνησαν για το Πήλιο, όπου πέρασαν τις ημέρες των Χριστουγέννων ανάμεσα στα χιόνια.

 

Κυρία επί των Τιμών, Εστία της Κυριακής

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This