Ευχές από τον Πατέλη με μια φωτογραφία με τον σύζυγό του

Πρωτοστατεί να περάσει ο νόμος για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών

Must Read

Ευχές για το 2024 και από τον επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, ο οποίος ανέβασε σέλφι με τον σύζυγό του ευχόμενος «καλή χρονιά».

Ο γάμος του έγινε το 2009 στο Λονδίνο και ο Πατέλης είναι ένας εκ των υπερασπιστών και προωθητών του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, αναφέροντας μάλιστα πρόσφατα:

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι πιστεύει στην ισότητα στο γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή. Προφανώς ο χρονισμός είναι δικιά του απόφαση, αλλά νομίζω ότι η κοινωνία μας έχει δείξει ότι δεν είναι το νούμερο ένα θέμα που τους απασχολεί. Θα έλεγα ότι καθόλου δεν απασχολεί τον κόσμο».

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει κατά το παρελθόν πως με τον σύζυγό του ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, από την ημέρα που γνωρίστηκαν στο Λονδίνο το 2004, ενώ για τον γάμος τους έχει δηλώσει πως ήταν από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του.

Υπενθυμίζουμε πως και στην Ελλάδα το 2017 έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This