Υπουργικά σκυλο-γενέθλια: Σκέρτσος όπως… Κασσελάκης

Ο Mr Επικρατείας αντέγραψε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε οικογενειακό πάρτι για τον Τζίντζερ

Must Read

Αφού έκανε το «νεοδημοκρατικό του χρέος», ο κεντροαριστερός υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, μετά το φροντιστήριο περί γάμου ομόφυλων ζευγαριών στους βουλευτές της περιφέρειας, έφυγε σφαίρα για το πάρτι γενεθλίων του Τζίντζερ!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Φαίνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η Φάρλι έχουν μιμητές στην πολιτική σκηνή, μια και μετά το πάρτι γενεθλίων (λίγο πριν από τα Χριστούγεννα) στη σκυλίτσα του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του για τον εορτασμό των τεσσάρων ετών ζωής της, είχαμε και το happy birthday στον Τζίντζερ, το τετράποδο μέλος της οικογένειας Σκέρτσου, το οποίο μέσα σε εορταστικό κλίμα, με τούρτες και όλα τα συναφή, έσβησε (λέμε τώρα) το κεράκι με τον αριθμό επτά, όσα και τα χρόνια που ζει και βασιλεύει!

Ο Σκέρτσος ζήλεψε τα γενέθλια της Φάρλι, λοιπόν, και αντέγραψε πλήρως ολόκληρο το σκηνικό. Τούρτα η Φάρλι του ζεύγους Κασσελάκη; Τούρτα και ο Τζίντζερ της οικογένειας του υπουργού! Η μόνη διαφορά στα πολύχρωμα γενέθλια ήταν ότι η Φάρλι, πειθαρχημένη, «έσβησε» τα κεράκια της, ενώ ο Τζίντζερ ήταν παντελώς αδιάφορος, παρά την προσπάθεια της συζύγου του Σκέρτσου, Αυγής Αβροσίδου, και του γιου του, Βασίλη, να τον συνετίσουν για να… σβήσει το κεράκι της τούρτας του. Πιο ΣΥΡΙΖΑ από ποτέ λοιπόν η Ν.Δ., με ένα φοβερό παράδοξο να συμβαίνει στο πολιτικό σκηνικό:

Οι πολίτες απομακρύνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Ν.Δ. γίνεται ίδια με αυτόν, υιοθετώντας συνήθειες και θέσεις του! Από τους γάμους των ομοφύλων και τις τεκνοθεσίες, πάγιες αριστερές προτάσεις, μέχρι τα πάρτι σκύλων… όλα αντιγράφονται. Ακόμα και οι συμπεριφορές του Στέφανου Κασσελάκη, που ξεσηκώνουν ποικίλα σχόλια.

Φώναξε, ξεφώναξε ο Σκέρτσος λέγοντας στους βουλευτές «αν καταψηφίσετε το νομοσχέδιο, καταψηφίζετε τον Μητσοτάκη» και ύστερα, ήσυχος, πέρασε υπέροχα στη βραδιά γενεθλίων του Τζίντζερ. Μπορεί, φυσικά, εάν δεν πείσει τους συναδέλφους του να ψηφίσουν το επερχόμενο νομοσχέδιο, να τους πείσει να κάνουν γενέθλια στα σκυλιά τους!

«Επτά χρόνια επιτυχίες με το καλύτερο παρεάκι. Χρόνια πολλά, Τζίντζερ» έγραψε ο ίδιος περιχαρής στα social media. «Πρώτα απ’ όλα θα ευχηθώ να του ζήσει η Φάρλι, είδα τα γενέθλια, τα κεράκια που σβήσανε, συμπαθέστατη η Φάρλι, πολύ συμπαθής ο Τάιλερ. Εμένα μου αρέσει που η Αριστερά στην Ελλάδα, που μίλαγε για τα Δεκεμβριανά και τον Αρη Βελουχιώτη, τώρα σβήνει τα κεράκια του συμπαθέστατου σκύλου Φάρλι. Είναι μία πρόοδος» είχε δηλώσει για τα γενέθλια της Φάρλι, ειρωνευόμενος τον Στέφανο Κασσελάκη παλαιότερα στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

Τώρα, τι θα ευχηθεί στον συνάδελφό του με τον οποίο προχθές διαγκωνίστηκαν ποιος έχει καλύτερη πειθώ στους βουλευτές; Θα ειρωνευτεί και τον Ακη Σκέρτσο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This