Ο πολύχρωμος πίνακας του Τσε Γκεβάρα στο γραφείο του Κασσελάκη που… βγάζει μάτι

Must Read

Μπορεί να αρνείται ότι «κατέβασε» τις αφίσες του πρώην Αλέξη Τσίπρα από την Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί ότι «έβαψε» τον Τσε Γκεβάρα» πολύχρωμο!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας χθες για τα «fake» ζευγάρια που χρησιμοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη νεοδημοκρατική του προπαγάνδα, όπως εκείνος είπε, είχε φόντο έναν πολύχρωμο πίνακα που αποτύπωνε τον Τσε ή κάποιον που του μοιάζει πολύ, σε μια μοντέρνα εκδοχή του, με άπειρα χρώματα!

Πολλοί, αριστεροί κυρίως, έχουν Τσε Γκεβάρα στα σαλόνια τους. Ομως είναι στην κόκκινη απόχρωση, στην κλασική εκδοχή, την αριστερή. Εδώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε μια άλλη μορφή του ήρωα της Αριστεράς, που είναι πιο κοντά στη δική του αισθητική.

Δεν γνωρίζουμε φυσικά τον καλλιτέχνη που τον φιλοτέχνησε, αλλά είναι μια εκπληκτική δουλειά, που αφήνει ωραίο τελικό αποτύπωμα. Ο Στέφανος Κασσελάκης, φιλότεχνος και μοντέρνος καθώς είναι, αποκλείεται, λοιπόν, να ασχολείται με τις αφίσες του Τσίπρα και το χάλι των γραφείων της Κουμουνδούρου. Οσοι τον γνωρίζουν πιστεύουν πως ούτε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αρέσκεται, και σκέφτεται να μετακομίσει. Η τέχνη είναι αυτή που απασχολεί τον Κασσελάκη και όχι οι αφίσες της Κουμουνδούρου. Εδώ βρήκε και προσάρμοσε τον «Κομαντάντε» Ερνέστο Γκεβάρα, που γεννήθηκε στο Ροσάριο της Αργεντινής, στα μέτρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This