Ξεκινάει το… σίριαλ των Σπετσών

Αν και ο Κασσελάκης δεν θέλει να γίνει σόου η συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα συνεργεία των κουτσομπολίστικων εκπομπών έχουν κάνει ήδη απόβαση στο νησί.

Must Read

«Πονοκέφαλος» για τον Στέφανο Κασσελάκη είναι τα τηλεοπτικά συνεργεία των κουτσομπολίστικων εκπομπών, που ετοιμάζονται να κατασκηνώσουν έξω από το σπίτι του, από σήμερα και μετά. όπου καταφθάνουν οι βουλευτές του. Θέλει να αποφύγει το σόου, αλλά με την απόφασή του να επιλέξει Σπέτσες έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα.

  • Από τη
    Βίβιαν Μπενέκου

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης από το στενό περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που τον απασχολεί είναι να μη γίνει σίριαλ το συγκεκριμένο «Σαββατοκύριακο εργασίας» στις Σπέτσες.

Τη στιγμή, δηλαδή, που εκείνος θέλει να δώσει προς τα έξω την εικόνα ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του εργάζεται για την προετοιμασία του επικείμενου συνεδρίου, μήπως τελικά γίνουν θέμα οι εμφανίσεις τους, οι βόλτες στο νησί και στα ρεστοράν, καθώς κι ο Τάιλερ με το σκυλάκι… Ηδη, τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται στο νησί για να καλύψουν το τριήμερο εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο και ο Κασσελάκης, που έφτασε χθες το μεσημέρι στις Σπέτσες μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ομως, ό,τι και να κάνει ο Στέφανος θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει όλο αυτό το κυνηγητό των εκπομπών τύπου Καινούργιου και Λιάγκα πίσω από εκείνον και τους περίπου 34 βουλευτές του που θα παραστούν. Είναι βέβαιο ότι θα του σπάσουν τα νεύρα με τα μαρκούτσια-μικρόφωνα! Δεν είναι λίγοι, βεβαίως, οι συριζαίοι που ψιθύριζαν χθες με ένα στόμα ότι «εάν ο πρόεδρος ήθελε να αποφύγει το σόου, θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει τη σύσκεψη στην Αθήνα και σε κάποιο απλό, λαϊκό ξενοδοχείο».

Οπως μαθαίνουμε, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη λάβει από τους περισσότερους τα power points που ζήτησε, και θα τα παρουσιάσει σε μια γιγαντοοθόνη που στήθηκε στο σαλόνι του σπιτιού του στις Σπέτσες. Εκεί, δηλαδή, όπου, μεταξύ «τυρού και αχλαδιού», και με τις κάμερες να ξετρυπώνουν στον κήπο του, θα γίνει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «χαρούμενης παρέας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This