Η κυβέρνηση νομοθετεί Γονέα 1, Γονέα 2 και θρησκευτικό γάμο ομοφυλοφίλων!

Must Read

Καταρρίπτονται πλέον πλήρως τα ψέματα της κυβέρνησης, αναφορικά με το νομοσχέδιο αναγνώρισης γάμου ομοφυλοφίλων και υιοθεσίας παιδιών.

Βαρύτατα εκτεθειμένοι βρίσκονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι προκειμένου να δικαιολογήσουν την πολιτική κυβίστηση τους, καθώς πείστηκαν από το Μαξίμου να υπερψηφίσουν το αμφιλεγόμενο αυτό νομοσχέδιο, διέδιδαν ψεύδη περί δήθεν μη αναγνώρισης γονέα ένα – γονέα δύο, μη αναγνώρισης του δικαιώματος υιοθεσίας, μη δικαιώματος χρήσης παρένθετης μητέρας! 

Διαβάστε αύριο στην Εστία μία αποκάλυψη που γκρεμίζει τους ισχυρισμούς των δήθεν συντηρητικών γαλάζιων βουλευτών που πέταξαν στα σκουπίδια τις αρχές τους…

Εστία της Κυριακής – αποκαλύπτει τα ψέματα της κυβέρνησης για τον γάμο ομοφυλοφίλων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This