Αναιδέστατος και αλαζόνας ο Αυγενάκης! Εκ των έσω τα πυρά…

Must Read

Αντιγράφουμε από δημοσίευμα κορυφαίας εφημερίδας που μόνο αντιπολιτευτική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί: 

«Ενδεικτική ήταν η αδιαφορία να μην κοπεί το ρεύμα στους πλημμυροπαθείς αγρότες του θεσσαλικού κάμπου. Χρειάστηκαν τρεις μήνες περίπου για να φτάσει η σχετική ρύθμιση στην Βουλή! Θορυβώδης και αναιδέστατή η αλαζονεία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης – περί υποκινούμενων με αλλοπρόσαλλα αιτήματα. Αλλά και οι ισχυρισμοί ότι η κυβέρνηση αντιδρά με μοναδική στην ιστορία αποτελεσματικότητα, ίσως πίσω από την αυταρέσκεια των λόγων έκρυβαν μία δικαιολογημένη αμηχανία. Τι αλήθεια να πεις σε αυτούς που ήταν αόρατοι μέχρις ότου ανέβηκαν στα τρακτέρ και βγήκα στους δρόμους»;

Το εξαιρετικό άρθρο του Κώστα Καλίτση όμως στην Καθημερινή της Κυριακής, έχει άλλη μία βόμβα:

Όπως έχουν υπολογίσει στελέχη αρμοδίων ευρωπαϊκών υπηρεσιών, σε κάθε 100 μονάδες της τιμής που πληρώνει ο έλληνας καταναλωτής για αγροτικά προϊόντα, αυτά που εισπράττει ο παραγωγός είναι μόνο 17 μονάδες!

Οι 83 μονάδες από τις 100 γίνονται εισοδήματα που τροφοδοτούν ενδιάμεσες επιχειρήσεις και υπηρεσίες, ένα σε μεγάλο βαθμό ελάχιστα παραγωγικό, πλην όμως πλούσιο και με επιρροή κατεστημένο, που δεν έχει λόγους να θέλει αλλαγές – μάλλον το αντίθετο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This