Γιατί «εξαφανίστηκε» η ανακοίνωση υποψηφιότητας Τσιόδρα στην ευρωβουλή;

Το τηλεγράφημα του ΑΠΕ που πήγε στα αζήτητα…

Must Read

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Δημήτρης Τσιόδρας ασκεί πλέον τυπικά τα καθήκοντά του, αφού και οι πέτρες γνωρίζουν ότι πρόκειται να κατέλθει ως υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

 

Άλλως τε, όπως σας ενημέρωσα πρώτη, εντός του Φεβρουαρίου, για την προώθηση της υποψηφιότητάς του θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του, που αφορά στον θεσμό της Ευρωπαικής Ένωσης, με ομιλητές τέσσερεις πρώην Έλληνες Επιτρόπους, και παρουσία ασφαλώς του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Τσιόδρας είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί καμμία υποψηφιότητα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, εξ άλλου, το κόψιμο της υποψηφιότητας του υιού του κ. Γιάννη Τραγάκη, όταν ο πρεσβύτερος ανακοίνωσε αυτοβούλως την κάθοδο του junior στον βουλευτικό στίβο; Ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει αδιαπραγμάτευτος σ’ αυτά, κάτι που γνωρίζει καλά και ο στενός του συνεργάτης κ. Τσιόδρας.

 

Κάπως έτσι ερμηνεύω την εξαφάνιση –με δεινότητα μάγου Κόπερφιλντ– τηλεγραφήματος του ΑΠΕ, που αναφερόταν στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Τσιόδρα για την Ευρωβουλή, κατά την πρόσφατη περιοδεία του στην Πάτρα.

 

Ο κ. Δημήτρης Τσιόδρας συνόδευσε, πάντως, τον Πρωθυπουργό στο Φάληρο, για τις ανάγκες της τελευταίας ραδιοφωνικής του συνέντευξης.

Κυρία επί των Τιμών, Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This