«Γαλάζια» εξέδρα στο Κολλέγιο Αθηνών για τον Αλέξανδρο και την Αλίκη Καραμανλή

Χαμός στην πρεμιέρα της παράστασης «Μια κυρία ατυχήσασα», σταρ της οποίας ήταν τα δίδυμα των Κώστα και Νατάσας Καραμανλή

Must Read

Νεοδημοκρατική εξέδρα στήθηκε στο Κολλέγιο Αθηνών για τον Αλέξανδρο και την καλλονή Αλίκη. Ο μπαμπάς Κώστας Καραμανλής, η μαμά Νατάσα, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, οι βουλευτές Ευριπίδης Στυλιανίδης και Γιώργος Βλάχος, αλλά και οι πρώην βουλευτές Λευτέρης Ζαγορίτης, Γιάννης Βαληνάκης και Ανδρέας Κουτσούμπας χειροκρότησαν τα δίδυμα Αλέξανδρο και Αλίκη στο θεατρικό τους ντεμπούτο!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Την Παρασκευή το βράδυ, στην πρεμιέρα του «Μια κυρία ατυχήσασα», η αίθουσα του Κολλεγίου Αθηνών ήταν ασφυκτικά γεμάτη για την ενδιαφέρουσα παράσταση, σταρ της οποίας ήταν τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού. Για τον Αλέξανδρο γνωρίζαμε ότι θα παίξει έναν από τους γιους του Λεωνίδα Πετρόχειλου, διευθυντή σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρου, που πασχίζει να βάλει ένα τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του. Τ

Η Νίνα Βλάχου, δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς, με τον πρωταγωνιστή Αλέξανδρο Καραμανλή

ις ικανότητες όμως της Αλίκης, και δη τις χορευτικές, δεν τις είχαμε δει, και αυτή ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει αυτή της την πλευρά, που ενθουσίασε το κοινό. Η κόρη Καραμανλή κάνει κλασικό χορό από μικρή, γι αυτό και δέχτηκε να είναι μέλος της χορευτικής ομάδας της θεατρικής παράστασης. Η Αλίκη, λοιπόν, όμορφη με μπρίο, κέφι και σωματικές αναλογίες μοντέλου, εξέπληξε το πλήθος και δέχτηκε ως μία εκ των πρωταγωνιστριών του χορού της παράστασης ενθουσιώδες χειροκρότημα. Την επιμέλεια της κίνησης και τις χορογραφίες έκανε η Ρένια Κούβαρη.




Ο Αλέξανδρος Καραμανλής, που υποδύθηκε τον μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου, τον Μπάμπη, ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας του, που έπαιξε πριν από δύο χρόνια στη «Θεία από το Σικάγο».

Νατάσα Καραμανλή και Νίνα Βλάχου

Τον Νοέμβριο του 2022, η μητέρα του, Νατάσα Παζαΐτη, είχε πρωταγωνιστήσει στη φιλανθρωπική παράσταση που είχε ανέβει επίσης στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών. Η γνωστή χειρουργός-ογκολόγος είχε υποδυθεί μία από τις ανιψιές της θείας από το Σικάγο. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής όμως την επισκίασε, καθώς έπαιξε σαν φτασμένος ηθοποιός. Η δε Αλίκη τούς ξεπέρασε όλους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This