Πού είναι ο Τάιλερ, οέο;

Γιατί ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη βγήκε απότομα από το... κάδρο

Must Read

Μόνο η Αγγελική Νικολούλη θα μπορέσει να τον βρει! Ο λόγος για τον εξαφανισμένο σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, τον ωραίο Τάιλερ Μακμπέθ, που βγήκε απότομα από το κάδρο.

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά με το νέο έτος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εκτόπισε εντελώς από το «love story» τον Τάιλερ Μακμπέθ και τη Φάρλι. Κοινώς, τους έχει εξαφανίσει. Ούτε στις Σπέτσες εμφανίστηκε ο Τάιλερ ούτε πουθενά αλλού στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Επιλογή των image makers ή του ίδιου του Κασσελάκη;» είναι το ερώτημα που τίθεται, και έχει την απάντηση ότι συμβαίνουν και τα δύο.

Η υπερέκθεση του Τάιλερ το προηγούμενο διάστημα απεδείχθη ότι δεν έκανε καλό στην εικόνα του Κασσελάκη και, σε συνδυασμό με διάφορες πολιτικές αστοχίες του ίδιου, όλο αυτό επιβάρυνε πολύ τη δημόσια παρουσία του. Ετσι, λοιπόν, αποφασίστηκε ο σύζυγος να μείνει αποκλειστικά και μόνο στο σπίτι του και να περιοριστούν στο ελάχιστο οι εμφανίσεις του στο πλάι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Να ακολουθήσει, δηλαδή, τους κανόνες που ακολουθούν οι σύζυγοι των πολιτικών. Να εμφανίζονται «τόσο όσο» και όπου είναι απαραίτητο. Η έκθεση του Τάιλερ και των προσωπικών στιγμών τους, καθώς και η παρουσία του σκυλιού, της Φάρλι, σε καθημερινή βάση κόστισαν πολύ. Ισως και να έχει γίνει ήδη ανεπανόρθωτη ζημιά. Φυσικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε για αυτή την υπερέκθεση της ζωής του τα media, τα οποία όμως μια χαρά τροφοδότησε ο ίδιος. Διότι τα media ούτε τον έρωτά του για τον Τάιλερ γνώριζαν ούτε πότε έχει γενέθλια η Φάρλι ούτε πώς πίνει τον καφέ του και πώς γυμνάζεται ο ίδιος…

«Η υπερέκθεση; Τη σιχαίνομαι. Εχουμε σκυλοβαρεθεί εγώ κι ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν τι άλλο να κάνουν. Απ’ όλον τον κόσμο που μας παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου» έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ο Στέφανος Κασσελάκης. Κάπως έτσι… εξαφανίστηκε ο σύζυγος Τάιλερ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This