Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας στον Γιώργο Κουμουτσάκο…

Must Read

Θυμήθηκα προ ημερών τον φίλτατο κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, που έγραψε ιστορία με την φράση «αυτά έχουν κριθεί», όταν περιέγραφε τον θρίαμβο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Ο πρώην υπουργός, επειδή δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, ούτε καν με το 41τακατό, αναγκάστηκε να ξενιτευτεί, αναλαμβάνοντας με την ευγενική υποστήριξη της Κυβέρνησης καθήκοντα πρέσβη της Ελλάδος στην Unesco με έδρα το Παρίσι.

 

Η ζωή του, όμως, πάει από αναποδιά σε αναποδιά.

 

Δεν φθάνει που μετανάστευσε στο Παρίσι μαζί με κάτι αγρότες που ενοχλούν τον Μακρόν, του παραχώρησαν και μία οικία στην πρεσβεία, χωρίς να τον έχουν προειδοποιήσει ‒άκουσον άκουσον‒ ότι το κτήριο είναι παλαιό και έχει υγρασία.

Ο κ. Κουμουτσάκος ευλόγως διαμαρτύρεται για τις δοκιμασίες τις οποίες υφίσταται και τον εμποδίζουν να ασκήσει με προσήλωση τα καθήκοντά του.

Αναρωτιέμαι τι λέει για όλα αυτά το Υπουργείο των Εξωτερικών;

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This