Ανιστόρητος ή αδιάφορος

Θλίψη και απογοήτευση να εγκωμιάζει έναν επίδοξο πραξικοπηματία

Must Read

Με ανερμάτιστο λόγο υμνεί τον τεθνεώτα στα βήματα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο Αλεξέι Ναβάλνι είτε αδιαφορεί. Θλίψη και απογοήτευση για έναν Έλληνα πρωθυπουργό να εγκωμιάζει έναν επίδοξο πραξικοπηματία, έναν ανάλγητο πολιτικάντη που ξόδεψε την ρητορική του σε απεχθείς και κατάπτυστες κορόνες.

Το ιοβόλο μίσος του διοχετεύτηκε στην πατρίδα του και τον περήφανο λαό της, αλλά και στους μετανάστες που μισούσε σαν… τις αμαρτίες του!

Γράφει, λοιπόν, ο Μητσοτάκης για το εκλιπόντα:

«Ο Αλεξέι Ναβάλνι πολέμησε σκληρά για την Δημοκρατία και αντιστάθηκε σε ένα βάναυσο, αυταρχικό καθεστώς. Ένα καθεστώς που φρόντισε ο Ναβάλνι να πληρώσει για την γενναιότητά του πρώτα με την ελευθερία του και τώρα με την ζωή του. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του. Το θάρρος του δεν θα ξεχαστεί.»

Συλλυπητήρια της Σακελλαροπούλου για τον άνθρωπο που ήθελε να «ξεριζώσει» τους μετανάστες!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This