Γκλέτσος για Κασσελάκη: «Όταν τον είδα σάστισα»

Must Read

Έτοιμος να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, αρκεί να του κάνει πρόταση ο Στέφανος Κασσελάκης, τον οποίο μάλιστα αποθέωσε, χαρακτηρίζοντας τον ως «άτρωτο».

«Εάν ο Στέφανος Κασσελάκης μου κάνει την πρόταση, ναι θα το κάνω» δήλωσε ο Απόστολος Γλέτσος, σε συνέντευξή του, στην εκπομπή Night Out.




Όπως τόνισε ο θερμός υποστηρικτής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος θεωρεί ότι είναι… μέσα στην πιάτσα: «Τον πιστεύω πάρα πολύ, έχει έναν δυναμισμό και είναι καταρτισμένος, όχι τόσο πολύ πολιτικά με την έννοια που θέλουν να δώσουν. Είναι καταρτισμένος στο τι κάνει η πιάτσα, στο πως είναι η οικονομία της πιάτσας. Τώρα σε αυτά τα τερτίπια της πολιτικής, τις … της πολιτικής, ευτυχώς που δεν είναι και τόσο πολύ καταρτισμένος, δεν χρειάζεται. Είμαστε εμείς οι άλλοι από πίσω. Είναι άφθαρτος, είναι δυναμικός, έχει κάτι. Όταν τον είδα σάστισα. Είναι άτρωτος».




Για τους απογοητευμένους που αποφεύγουν πλέον την κάλπη, θεωρόντας ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιο, ο Γλέτσος σχολίασε: «Είναι μια λάθος αντίληψη, και καλά θα κάνει να το ψάξει, να το δει, να κάνει έρευνα αγοράς, να δει τα πόθεν έσχες, να δει τα βιογραφικά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αγαπητέ».

Μιλώντας για την κόρη του που σπουδάζει πολιτικές επιστήμες, ο Γκλέτσος σημείωσε ότι αισθάνεται μπροστά της αγράμματος, ενώ παραδέχτηκε ότι του κάνει κριτική για να τον βοηθήσει να βελτιωθεί στην πολιτική: «Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε “μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;”». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This