Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια…

Must Read

Έσβησαν κεράκια και τις …κόκκινες γραμμές

Ως υποκειμενικές χαρακτήρισε τις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας ο υπουργός των Εξωτερικών κ. Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ. Το μόνο βέβαιο ωστόσο είναι ότι οι σχέσεις των δύο χωρών είναι απολύτως αντικειμενικές.

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι τα συμφέροντά τους αντίκεινται. Το ΥΠΕΞ αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει αυτές τις μικρολεπτομέρειες και ασχολούνται με τον ελληνοτουρκικό διάλογο.

Φεύ, ο κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο Κυριάκο και του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του (έκλεισε τα 56) ανταποδίδοντας ανάλογο τηλεφώνημα που δέχτηκε ο ίδιος από τον κ. Μητσοτάκη τις προηγούμενες ημέρες για τα δικά του γενέθλια.

Αυτό θα πει ελληνοτουρκική φιλία. Α, για να μην το ξεχάσω αμφότεροι οι υποκειμενικοί ηγέτες είναι Ιχθύες στο ζώδιο. Το άλλο το τσιτάτο πως το λέγαμε; Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια….

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ (ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ)… ΕΙΔΙΚΑ Η ΝΤΟΡΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΑΝ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΠΑΔΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΔΗΣΗ, ΛΕΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ! ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ, ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    Η ΨΑΡΟΥΔΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This