Ψυχώ στη ΝΔ: Πήγαν στο Προσυνέδριο αλλά  θα καταψηφίσουν στις εκλογές!

Must Read

Θερμοκρασίες πολικού ψύχους επικράτησαν την περασμένη Δευτέρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου διεξήχθη το κατ ευφημισμόν – ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε στην πράξη – Προσυνέδριο της ΝΔ. Η σύγκριση με την εκδήλωση που διοργάνωσαν προ μηνός εκεί τα Χριστιανικά σωματεία της πόλεως  κατά του γάμου με πρωτοβουλία του Μητροπολίτου Φιλοθέου ήταν καταλυτική.

2500 κόσμος μέχρι έξω στα σκαλιά για την Εκκλησία, 1200 άτομα τα μισά εκ των οποίων μεταφερόμενα με πούλμαν από τα Φάρσαλα, την Λάρισα και το Διδυμότειχο  για την  (ας  πούμε)  φιέστα του κυρίου Μητσοτάκη. Το ενδιαφέρον είναι ότι  οι μισοί από τους υποτιθέμενους συνέδρους – μετά το πέρας της ομιλίας Μητσοτάκη η σεμνή τελετή έλαβε τέλος-  στα πηγαδάκια έλεγαν ότι δεν θα ψηφίσουν ΝΔ στις ευρωεκλογές ! Τα κομματικά μέλη ! Ψυχώ..

Η ΝΔ χρειάζεται ψυχίατρο

Ενδιαφέρον είχε ότι δύο πρώην Πρόεδροι της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, ο Αντώνης Γυφτόπουλος και η Βίκυ Ευταξά δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για «προσωπικούς λόγους» . Ενώ όσοι  τέως πήραν τον λόγο τα έριξαν τα καρφάκια τους.

Ο Δημήτρης Τσάμης ζήτησε να μην αποκοπεί η ΝΔ από τις ρίζες γιατί είναι «σα να κτίζουμε στην άμμο παλάτια», ο ιατρός Μηνάς Σαμαντζίδης εξομολογήθηκε ότι σήμερα τον ρωτούν «αν η ΝΔ χρειάζεται ψυχίατρο», ο Βάκης Φραντζής θυμήθηκε τι είναι αυτό που «ζεσταίνει τους νεοδημοκράτες», ο Τάσος Σπηλιόπουλος ζήτησε «να μην υπάρχει εφησυχασμός». Ενθουσιασμός σας λέω ,μέγας! Ο οποίος κορυφώθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε προσωπική επίθεση ονομαστικά στον Κυριάκο Βελόπουλο.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This