Η τυραννία της πλειοψηφίας…

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα της ιδεολογίας του και του τρόπου διακυβέρνησης της χώρας που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια του.

Ο πρωθυπουργός πρόσφατα καταφέρθηκε κατά της «τυραννίας της πλειοψηφίας». Ξεκαθαρίζοντας ότι η «πλειοψηφία», η αρχή της δημοκρατικής διακυβέρνησης δηλαδή, είναι ο μεγάλος εχθρός του Μητσοτακισμού. 

Τέτοια δήλωση, μόνο ο Χίτλερ είχε τολμήσει να κάνει. Άντε και κάτι λενινιστές γραφικοί…

Μη νομίζετε όμως ότι η ανατριχιαστική φράση Μητσοτάκη είναι απλή θεωρία. Αντίθετα, την είδαμε σε όλο της το μεγαλείο, στα θεωρία της Βουλής.

Φωτό 1: όρθιοι οι θιασώτες του ΛΟΑΤΚΙ νόμου χειροκροτούν στο θεωρείο της Βουλής και δεν τους πειράζει κανείς! Παρότι αυτό που κάνουν παραβιάζει την λειτουργία του κοινοβουλίου.

Φωτό 2: Ένας συγγενής θύματος των Τεμπών χειροκροτεί ειρωνικά τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας. Αμέσως έπεσε πάνω του η φρουρά της Βουλής για να τον προπηλακίσει.

«Η πλειοψηφία λοιπόν, είναι για τους ηλίθιους» όπως έλεγε και ο Αδόλφος.

Φωτογραφίες και περιγραφές από τον  δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This