Στο OPAP arena με τα δίδυμα ο Κώστας Καραμανλής για το κρίσιμο ματς της Εθνικής!

Δίπλα τους και o ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης

Must Read

Το «παρών» στο κρίσιμο ματς της Εθνικής με το Καζακστάν που διεξάγεται αυτή την ώρα στο γήπεδο της ΑΕΚ, OPAP arena έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής παρακολουθεί με αγωνία τον αγώνα από τις κερκίδες του γηπέδου, μαζί με τα δίδυμα παιδιά του Αλίκη και Αλέξανδρο. Δίπλα τους και o ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όλοι μαζί, χειροκρότησαν συγκινημένοι την εξαιρετική εμφάνιση των παικτών της γαλανόλευκης που μέχρι στιγμής, προκρίνεται με 2-0.

Η Ελλάδα παίζει με το Καζακστάν κι αν περάσει την Τρίτη πάει στην Τυφλίδα για ματς τελικό με τη Γεωργία. Η ομάδα που θα κερδίσει προκρίνεται στα τελικά του Euro 2024 το καλοκαίρι στη Γερμανία. Ακριβώς είκοσι χρόνια μετά τον θρίαμβο του Euro 2004 που ο Κώστας Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This