Στο αντάρτικο ο Μεϊμαράκης!

Must Read

Σε αντίθεση με τον Γιώργο Αυτιά που γύρισε αστραπιαία από τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να παρευρεθεί στο πανηγύρι της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρέμεινε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Ο Μεϊμαράκης είναι παλιά καραβάνα και γνωρίζει ένα πολύ σημαντικό ποιοτικό στοιχείο των δημοσκοπήσεων: Οι ψηφοφόροι του, που είναι η «ψυχή της παράταξης» όπως παραδέχεται και ο ίδιος, δεν πρόκειται να ψηφίσουν το κόμμα Μητσοτάκη!

Αυτό του δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, ακόμα και αναφορικά με την εκλογή του…

Ειδικά από τη στιγμή που το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. μετατράπηκε σε έναν αχταρμά – απολιτίκ, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Για την ακρίβεια, βρίσκεται ένα βήμα πριν το αντάρτικο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ Ο ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΆ ΔΕΜΈΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΆΤΕ ΠΡΏΤΗ ΓΡΑΜΜΉ ΣΤΟ ΙΣΡΑΉΛ. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΠΉΡΑΤΕ 22% ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΠ/ΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This