Η «ντουντούκα» του Μπλιούμη: «Κυυυυριάκοοοοοος Μητσοτάκηηηηηης!»

Ξεπέρασε σε ζήλο ακόμη και τον Γιώργο Αυτιά

Must Read

Όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. εξέφραζαν ο ένας μετά τον άλλον, στην εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών, τις ευχαριστίες τους στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση που τους έκανε να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της φιλελεύθερης παράταξης.

Αυτός όμως που τους ξεπέρασε σε ζήλο -ακόμη και αυτόν τον Γιώργο Αυτιά, ήταν ο επίτιμος αρχηγός της Πολεμικής μας Αεροπορίας, κύριος Μπλιούμης.

Γεώργιος Μπλιούμης

Φώναξε δύο φορές το όνομα του πρωθυπουργού, λες και κρατούσε ντουντούκα, όπως οι πλανόδιοι που γυρίζουν στις γειτονιές. Ή όπως οι εκφωνητές στα γήπεδα που παρουσιάζουν τις συνθέσεις των ομάδων: «Κυυυυριάκοοοοοος Μητσοτάκηηηηηης!»

Μπράβο, αρχηγέ. Δεν σου το είχαμε!

Αυτός που τα έκανε… θάλασσα ήταν ο φίλος μας ο Γιώργος ο Αυτιάς, ο οποίος υποστήριξε ότι «όλος ο πλανήτης ψηφίζει Ν.Δ.».

Οι πληροφορίες ότι, μετά τη δήλωσή του αυτή, του έκανε διάβημα διαμαρτυρίας για αντιποίηση Αρχής ο -γνωστός και ως «πλανητάρχης»- τραγουδιστής Τάκης Μπουγάς ελέγχονται ως ανακριβείς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν ξέρουμε αν προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας κατά του αυτιά, πάντως πιο πιθανό είναι να προβεί εναντίον σας για παραποίηση στοιχείων

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This