Ο Γκρίνμπεργκ και οι «περίεργες» part time υπηρεσίες του

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Τι τραβούν κι αυτοί οι σύμβουλοι, ακόμη κι αν θεωρούνται «γκουρού» στον τομέα της επικοινωνίας!

Αναφέρομαι στον συμπαθέστατο κ. Σταν Γκρίνμπεργκ τον προσωπικό επικοινωνιολόγο και φίλο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τείνω λοιπόν να τον λυπηθώ  διότι μαθαίνω ότι ενώ προσφέρει εντατικά τις υπηρεσίες του στο Μέγαρο Μαξίμου- μέχρι και το εξαήμερο του κ. Άδωνι τού φόρτωσαν στις πλάτες του, χωρίς ρεπό– δεν πληρώνεται αρκούντως ικανοποιητικά.

Να, επειδή ο κ. Πρωθυπουργός είναι λίγο σφιχτός στα οικονομικά (για τους άλλους) δεν έχει φροντίσει να έχει ο κ. Γκρίνμπεργκ μία σύμβαση αορίστου χρόνου ώστε ο επικοινωνιολόγος να αισθάνεται μία υποτυπώδη εργασιακή ασφάλεια.

Αντιθέτως ο κ. Σταν αμείβεται part time με την ώρα! Η εξήγηση βρίσκεται στο γεγονός πως όταν το προηγούμενο καλοκαίρι ο κ. Μητσοτάκης αισθάνθηκε πανίσχυρος με το 41% των εκλογών, πίστεψε ότι δεν χρειάζεται πλέον τις υπηρεσίες του έμπειρου επικοινωνιολόγου.

Κάπως έτσι τον απομάκρυνε προσωρινά, αλλά τον επιστράτευσε εσχάτως διαπιστώνοντας ότι οι δημοσκοπήσεις άλλα λένε πλέον για την κυβέρνησή του.

Τώρα πώς θα ανταποκριθεί στις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του φίλου του δεν γνωρίζω λαμβάνοντας πάντα υπόψη το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης παραμένει σφιχτοχέρης. Ίσως το 33% που έβαλε ως πήχη να μειώνει και τις αποδοχές !

Είναι πάντως ο κ. Σταν πού πρότεινε στον κ. Μητσοτάκη να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τον φυλακισμένο, εκλεγμένο δήμαρχο Χειμμάρας κ. Φρέντι Μπελέρη. Οι δημοσκοπήσεις δεν τον επιβεβαιώνουν αν και η μία μονάδα που τσίμπησε το κυβερνών κόμμα αποδίδεται στην παρουσία του κ. Μπελέρι στην ευρωλίστα. Κοιτάξτε μόνο μην και δεν βγει…

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This