Κινδυνεύει να μεταβληθεί σε «αρένα» η Νέα Αριστερά!

Must Read

Στη Νέα Αριστερά των κυρίων Τζανακόπουλου και Τσακαλώτου με σημαία τον Χαρίτση δεν ισχύει το είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα. Ο πολιτικός φορέας ασθμαίνει στις δημοσκοπήσεις -με το ζόρι κι αν θα εκλέξει ευρωβουλευτή- και η εσωτερική μουρμούρα εντείνεται σε σημείο ανησυχητικό. Μού λένε και οι πηγές μου είναι αδιάψευστες πως στο εσωτερικό της ΝΑΡ κυριαρχούν δύο αντικρουόμενες απόψεις. Η μία θέλει το κόμμα των «11»  να ασχολείται αποκλειστικά με τον ΣΥΡΙΖΑ μήπως και τσιμπίσει καμιά ψήφο και η δεύτερη επιμένει ότι πρέπει να υπάρξει απεξάρτηση από την Κουμουνδούρου καθώς η Νέα Αριστερά φαίνεται ότι δεν έχει δικό της πολιτικό στίγμα.

Εσχάτως πληροφορήθηκα ότι δύο επιστήθιοι φίλοι και συνοδοιπόροι στην α’ Αθηνών οι κκ. Δημήτρης Τζανακόπουλος και Νάσος Ηλιόπουλος δεν μιλιούνται και δεν ανταλλάσσουν ούτε καν καλημέρα! Τις άλλες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο κ. Τζανακόπουλος κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο της Ομπρέλας αρνούμαι να τίς πιστέψω! Άλλωστε κανείς από τους δύο δεν έχει δώσει αφορμές σε σχέση με το εκρηκτικόν του χαρακτήρος του. Κάπου στη μέση κινείται ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος βλέπει να περιορίζεται η πιθανότητα εκλογής του-εάν και εφόσον- από τον έτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Στέλιο Κούλογλου.

Καλή τύχη σύντροφοι! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This