Εσωκομματικοί τριγμοί για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Must Read

Το τελευταίο μπαράζ προκλήσεων με την ισλαμοποίηση της Μονής της Χώρας και την εμπρηστική δήλωση Φιντάν με την δήθεν «καταπίεση» της δήθεν «τουρκικής» μειονότητας στην Ελλάδα, κάνουν ακόμα και τα στελέχη της ΝΔ να εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες για την σκοπιμότητα του ταξιδιού Μητσοτάκη στην Άγκυρα.

Ο λόγος, είναι προφανής. Μετά από τέτοιες συγκεκριμένες προκλήσεις, η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού σε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, χωρίς να απαιτήσει την άμεση ακύρωση της απόφασης για την Μονή και την άμεση ανασκευή των εμπρηστικών δηλώσεων, ισοδυναμεί με τη νομιμοποίηση τους. 

Ακόμα και βουλευτές της Ν.Δ. σε ιδιωτικές συζητήσεις καταφέρονται υποτιμητικά και με μεγάλη δόση υποψίας για τις προθέσεις του πρωθυπουργού, τον οποίον όμως εξακολουθούν να στηρίζουν κοινοβουλευτικά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πιοί βουλευτές αντιδρούν και του κώλου τα εννιάμερα? Από την ώρα που θα εκλεγούν για τέσσερα χρόνια βρίσκονται σε ένα συνεχές αλισβερίσι με τον Αυτοκράτορα για να τους έχει πάλι υποψήφιους στις επόμενες εκλογές. Μαριονέτες του κερατά.

  2. Δεν μπορεί να απαιτήσει την άμεση ακύρωση της απόφασης για την Μονή, διότι αυτή ευρίσκεται εντός τουρκικού εδάφους. Με ποιαν ιδιότητα θα απαιτήσει; Μπορούσαμε να απαιτήσουμε για την Αγία Σοφία, ένα τουρκικό (τώρα πια) μνημείο; Όμως, μετά απ’ όλα αυτά και πολλά άλλα, η επίσκεψη στην Τουρκία είναι το ολιγότερον εξευτελιστική για τον ελληνόφωνο πρωθυπουργό. Δυστυχώς, ο τελευταίος ούτε το καταλαβαίνει, ούτε τον ενδιαφέρει να το καταλάβει.

    • Μπορεί να απαιτήσει να αποδοθεί ως εκκλησία στην ελληνική μειονότητα της Κων/πολης και στο οικουμενικό πατριαρχείο, αφού γι’ αυτόν τον λόγο κτίστηκε. Δεν κατάλαβα, γιατί δεν μπορεί;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This