Ο «πρασινοφρουρός» που έγινε «γαλάζιο παιδί» και ύψωσε το λάβαρο της αλαζονείας

Με το «σπαθί» του 41% στο χέρι ο Σωτήρης Σέρμπος

Must Read

O Σωτήρης Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, αναλυτής του ΕΛΙΑΜΕΠ και πρώην στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, εξέπληξε τους πάντες όταν δύο μήνες πριν, ανακοινώθηκε πως θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωκελογές.

Να θυμίσουμε ότι ο κ.Σέρμπος τον Φεβρουάριο του 2022 είχε επικρίνει σκληρά τον Κυριάκο Μητσοτάκη γα τη στάση του στα ελληνοτουρκικά, υποστηρίζοντας ότι εξέθεσε την Ελλάδα, υπονόμευσε τη αξιοπιστία της και πως η ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί την ατζέντα που θέτει η Τουρκία.

Από τότε, πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι και προφανώς «ξέπλυνε» το πράσινο χρώμα.

Ο Σωτήρης Σέρμπος «ζηλεύοντας» την «αίγλη» του «πολυφορεμένου» 41%  ύψωσε με περηφάνια το γαλάζιο λάβαρο της αλαζονείας και του θράσους, τα οποία είναι χαρακτηριστικά των εκφραστών της κυβερνητικής πολιτικής.

Τον Μάρτιο του 2024 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και μόλις ένα μήνα μετά, το… 41% άρχισε να «αποδίδει καρπούς»…

«Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε τέσσερα χρόνια», φώναζε με έπαρση τον Απρίλιο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Τσίπρα, αφήνοντας άφωνους όσους άκουσαν αυτό που ξεστόμισε, το οποίο εκφράζει όλη την αλαζονεία της γαλάζιας εξουσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θεέ μου τι αλαζονεία.. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν σε αυτή τη χώρα μετά τις ευρωεκλογές… Ο Θεός να βάλει το χέρι Του να μας λυπηθεί.

  2. Να τα βλέπετε αυτά οι πιστοί ψηφοφόροι της ΝΔ (???🤣🤣🤣🤣) …Εκεί ρε κουφάλες να σας πατάνε στο λαιμό οι πρασινοφρουροί και οι εκσυγχρονιστές….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This