Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έκλεψε» την ατάκα του Παναγιώτη Τόκου

Δυστυχώς ο Πρωθυπουργός μας δεν «αγγίζει την τελειότητα»

Must Read

Θυμάστε τον Παναγιώτη Τόκο, που είχε κάνει  το «μπαμ» πριν από καμιά δεκαπενταριά χρόνια μέσα από τις εκπομπές του συγχωρεμένου Θέμου Αναστασιάδη;

Ήταν ο τύπος που έκανε «ρεπορτάζ» παραλίας, γηπέδων, ταξιδιωτικές και νυχτερινές «ανταποκρίσεις» με τον δικό του τρόπο. Μία από τις ατάκες του που είχαν κάνει θραύση, ήταν το «αγγίζει την τελειότητα».

  • Προς υπενθύμιση:

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αντώνη Σρόιτερ, ο Πρωθυπουργός όχι μόνο χρησιμοποίησε αυτή την ατάκα, αλλά το έκανε μιλώντας σοβαρά!

Το ότι έβαλε και ένα ερωτηματικό μετά την «κλοπή» της ατάκας, θέλοντας να δώσει έμφαση στο πόσο καλά τα πάει η χώρα μας και πόσο φανταστικές είναι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησής του, μικρή σημασία έχει.

Απολαύστε ένα μικρό δείγμα της «πανδαισίας» των δηλώσεων του Πρωθυπουργού, ο οποίος… επιβεβαιώνει ότι είναι κάτοικος άλλης χώρας. Γιατί σίγουρα, στην Ελλάδα δεν κατοικεί, καθώς η «καταπληκτική ποιότητα ζωής» που έχει διαπιστώσει, βρίσκεται μόνο στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας (του):

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This